Şeful de post din Ineu, găsit spânzurat. Al doilea om al legii care se sinucide în 2016

Şeful Postului de Poliţie Rurală nr. 5 Ineu, inspector principal M.C., a fost găsit fără viaţă, luni seară, într-o anexă a casei sale din comuna Bocsig, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Lorena Pârvulescu.

Corpul bărbatului de 53 de ani a fost descoperit de soţia acestuia, ea anunţând descoperirea la telefonul unic de urgenţă 112. La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD, medicii constatând decesul bărbatului.

Poliţiştii şi procurorii care au ajuns la faţa locului au demarat cercetările. Colegii de serviciu ai bărbatului au declarat procurorilor că luni, când se afla la serviciu în Ineu, bărbatul era abătut, dar nimeni nu s-a gândit că va face un asemenea gest.

Bărbatul nu a lăsat vreun bilet în urma sa, astfel că nici soţia şi nici cele două fiice ale sale nu îi înţeleg gestul, mai ales că, din cercetările procurorilor, a reieşit că poliţistul din Ineu nu avea probleme în familie sau la serviciu.

Inspectorul principal a trecut fără probleme examenul anual de testare psihologică la care sunt supuşi poliţiştii.

Acesta este al doilea caz de sinucidere din judeţul Arad în care e implicat un poliţist. În luna aprilie, un poliţist din Arad şi-a pus capăt zilelor într-un mod şocant: şi-a pus ţeava pistolului în gură şi a tras. Anchetatorii spun că acesta a lăsat în urmă un bilet de adio în apartamentul său, unde a fost găsit fără suflare.

Poliţistul Cristi Tamaş s-a sinucis iar trupul său a fost găsit în apartamentul în care locuieşte, chiar deasupra sediului de Poliţie din cartierul Vlaicu din Arad. Cristi Tamaş era subofiţer, avea 42 de ani şi era divorţat.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, citate de specialarad.ro, subofițerul Tamaș ar fi lăsat un bilet pe care scria o singură propoziție: „Eu sunt de vină”.

The post Şeful de post din Ineu, găsit spânzurat. Al doilea om al legii care se sinucide în 2016 appeared first on Vocea Transilvaniei.